(ВИДЕО) 30 ЧАСА ИНТЕРВЈУ НА ТРАМП СО ЛЕГЕНДАРНИОТ НОВИНАР ЏОРЏ СТЕФАНОПУЛОС: Пак ќе победам догодина и ќе добијам втор мандат!

Објавено на 30.06.2019 во 14:29:09 часот | Свет

 

 

* реклами:

loading...

Свет

Македонија