(ВИДЕО) КОНЕЧНО СРБИТЕ ДА ВИДАТ НЕКАКОВ АИР ОД ВОЈНИТЕ ВО КОИ ГАДНО ГО ИЗЕДОА СТАПОТ: Србија станува балкански лидер во производство на оружје - тенкови, дронови, амфибии, хаубици, муниција, пушки, пиштоли извезуваат во цела Африка и Азија

Објавено на 29.06.2019 во 16:58:58 часот | Балкан

 

 

* реклами:

loading...

Балкан

Македонија