ФОТО КАКО ДОКАЗ ДЕКА СВЕТОТ ОДИ ВО БЕСТРАГА: На фамилијардното фото од глобалниот самит во Осака, Макрон и Меркел ги шутнаа на крајот а во центарот го ставија кољачот диктатор во влечки!

Објавено на 29.06.2019 во 16:02:34 часот | Свет

 

 

* реклами:

loading...

Свет

Македонија