(ВИДЕО) СРБИТЕ ГО ИМААТ НАЈСМЕШНИОТ ДИКТАТОР: Немој Бабићу да идеш на Бријоне, него лепо у Сопот!

Објавено на 25.06.2019 во 19:25:20 часот | Балкан

 

 

* реклами:

loading...

Балкан

Македонија