(ФОТО) Голема акција во Охрид: Се тргаат масите и столиците кои ги узурпираа улиците

Објавено на 25.06.2019 во 14:55:29 часот | Македонија

Голема акција во Охрид на инспекторатот при општина Охрид. Инспектори и полиција запленуваат се што е нелегално поставено во старата охридска чаршија. Се отстранува нелегално поставената урбана опрема на Ул. Гоце Делчев.

Со денешната акција треба да се стави ред во Старата охридска чаршија, по која поради запоседнатост од маси столови и реклами подолг период едвај се поминуваше.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет