БОМБА НА ТРАЈКО СЛАВЕВСКИ: Заев ќе нема време за да биде премиер, како министер за финансии месечно треба лично со своерачен потпис да потпише над 1000 решенија за пензија на екс вработени во државна администрација!

Објавено на 25.06.2019 во 14:38:45 часот | Македонија

- Само за решенијата за одење во пензија на екс вработени во државна администрација, министерот за финансии мора лично без факсимил туку со своерачен потпис да потпише месечно над 1000 решенија, кај ќе најде Заев време за ова?!

Екс министерот за финансии, Трајко Славевски.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет