НА ПРЕМИЕРОТ МУ ПУКНА ФИЛМОТ: Преку глава ми е од мрчаторите во земјава, почнавме за прв пат да враќаме пари на граѓаните, годишно вкупно 50 милиона евра, сега се жалат малку било?!

Објавено на 23.06.2019 во 18:09:59 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет