(ВИДЕО) По 13 години имаме подобрување на кредитниот рејтинг, економијата расте и се движи во добар правец

Објавено на 18.06.2019 во 13:44:47 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет