ФЕТАИ ЈА ШОКИРА ЈАВНОСТА: Ние во СЈО бевме во животна опасност, постоеше можност и да бидеме убиени од оние кои ги гониме, не е фер сега да бидеме сменети кога го изнесовме најголемиот товар на наш грб!

Објавено на 18.06.2019 во 10:50:15 часот | Македонија

- Не е фер да бидеме сменети сега кога е најлесно да се работи, ние работевме во најтешки можни услови когса и нашите животи беа на мета, постоеше реална можност да бидеме физички елиминирани по нарачка на оние кои ги гоневме а кои се големи ѕверки, после сета таа мака и работа да бидеме сменети мислам дека не е фер!

Специјалнат аобвинителка Фатиме Фетаи на 1 ТВ.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет