(ВИДЕО) ПОПОТ ЗАПНАЛ ОД МАКЕДОНИЈА ДА ПРАВИ ИЗРАЕЛ, САМО НЕ САКА ДА И КАЖЕ НА ЈАВНОСТА ДЕКА ИЗРАЕЛ ДОБИВА ОД САД СЕКОЈА ГОДИНА 5 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ДИРЕКТНА НЕПОВРАТНА ПОМОШ ВО КЕШ!

Објавено на 17.06.2019 во 20:14:12 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет