ЌЕ РЕАГИРААТ ЛИ ЗНМ И ОЈО: ГЕРО ПОД ПЛАШТОТ НА ОБВИНУВАЊЕ ЗА РЕКЕТИРАЊЕ, ВСУШНОСТ РЕКЕТИРА?!?!

Објавено на 17.06.2019 во 14:29:15 часот | Македонија

Кога ќе го злоупотребите уредничото место на најчитаниот портал во земјава, и без никакви докази, лични сведоштва на сведоци, без име и презиме на оштетени, туку само на база на рекла казала ќе обвините цели телевизии, општини, партии, бизнисмени, функционери дека вршеле рекет, дали тогаш всушност ВИЕ РЕКЕТИРАТЕ?!?!

Обвинувате, клеветите, оцрнувате некого со што ги ставате во позиција на тие што се таргет да ве молат и дури и поткупуваат за да престанете со харангата и линчот, дали не е тоа РЕКЕТ пред очите на целата јавност?!„

Ќе реагираат ли ЗНМ и ОЈО на овој невиден атак врз цела една групација која му се видела на Геро за погодна за напад без никаков доказ?!?!

ОВА Е ЕПСКА ИЗМАМА, ТОЈ ШТО ОБВИНУВА ЗА РЕКЕТ, ВСУШНОСТ РЕКЕТИРА?!?!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет