Павле Богоевски, ако некој заслужува апанажа тоа си ти, немој да си подлегнувал на црната кампања против тебе од остатоците од РЕЖИМОТ!

Објавено на 15.06.2019 во 11:51:13 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Ако некој заслужува апанажа тоа е Павле Богоевски.

Човекот сруши режим, изеде ќотек, откако згреши машки си поднесе оставка.

Не е олигарх, не бил на извршна власт за да краде, млад човек е, апанажата добро ќе му дојде за да се најде себеси што понатаму со животот.

Павле, ако ќе ме разочараш ако подлегнеш на притисокот од црната кампања против тебе на остатоците од режимот кој никогаш нема да ти прости што им направивме!

САМО НАПРЕД ПАВЛЕ, ТИ БЛАГОДАРАМ ЗА СЕ ШТО СТОРИ ЗА ОВАА ЗЕМЈА!!!

 

 

* реклами:

loading...

Колумни

Македонија