НЕПРОПУСТЛИВА МОЖНОСТ ДА БИДЕТЕ ДЕЛ ОД РЕСТОРАНИТЕ НА NCL!

Објавено на 06.06.2019 во 18:08:11 часот | Македонија

НЕПРОПУСТЛИВА МОЖНОСТ ДА БИДЕТЕ ДЕЛ ОД РЕСТОРАНИТЕ НА NCL!
KOUZON CRUISE SHIP EMPLOYMENT 

Очекувајте животот да ви се смени засекогаш и вашиот сон да работите на брод да ви се оствари!
На NCL ИТНО се бараат следниве позиции:

ASSISTANT MAÎTRE D’ ($2029.71)
- Минимум една година искуство како Assistant Restaurant Manager или Maître D’ во голем, луксузен хотел или одмаралиште, или како Assistant Maître D’, Head Waiter на голем брод за крстарење

WAITER ($1203.49)
- Минимум две години искуство како Front Waiter во луксузен ресторан и услуги за банкет во следниве услови: хотел/одмаралиште со 3 или 4 ѕвезди; ресторан со најмалку 180 маси; или претходно бродско искуство на слична позиција
- Минимум една година искуство во продавање и служење на вино и други пијалоци

RESTAURANT HOST/ESS ($1203.49)
- Минимум шест месеци искуство како Waiter/Assistant Waiter на голем брод за крстарење или шест месеци работно искуство како Host/Hostess во крајбрежен ресторан

За сите 3 позиции потребно е високо ниво на познавање на ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК!!

Ако сте искусен и амбициозен кандидат и имате познавање на италијански јазик, ве молиме пратете го вашето CV на англиски јазик на info@kouzon.com.mk ДЕНЕС со “NCL Restaurant Department” во насловот.

Живејте го сонот со КОУЗОН! LIVE YOUR DREAM WITH KOUZON
 

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет