Отворени се два нови паркови за миленици во Карпош

Објавено на 29.05.2019 во 16:30:59 часот | Македонија

Отворени се два нови паркови за миленици во Карпош:

Парк за миленици долж Кејот на Вардар (кај вештачката карпа);
Парк за миленици во Влае 2.

Ова се нови зони за рекреација на милениците и нивните сопственици.

Вистиномер | Vërtetmatës ја следи реализацијата на изборната програма и дадените ветувања.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет