Вината на „Тиквеш“ освоија 15 награди, меѓу кои и златен медал за црвеното вино „Барово“ (берба 2016), на најголемиот светски вински натпревар „Decanter“

Објавено на 22.05.2019 во 14:54:12 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет