(ВИДЕО) ГДУ: Го повикуваме претседателот Пендаровски да биде покровител на голема реформа во политичкиот систем и изборниот модел каде ќе се намалат бројот на пратеници и ќе се воведе една изборна единица и отворени листи

Објавено на 22.05.2019 во 14:35:09 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет