(ВИДЕО) ОПЕРАЦИЈА ЗЛАТНА МЕТЛА: Утрово активисти поставиле метла пред секоја државна институција!

Објавено на 22.05.2019 во 13:53:04 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет