СКОПЈЕ ПОД ПОЛИЦИСКА ОПСАДА: Врие од полиција на секој чекор низ Скопје, во тек е голема полициска акција против дивите тркачи и брзото возење

Објавено на 22.05.2019 во 00:19:47 часот | Македонија

Во моментов, во тек е голема акција на полицијата во Скопје, во потегот од Порта Влае па се до Сарај, дознава Centar.mk.

Врие од полиција на секој чекор.

Според сознанија на Centar.mk се санкционира брзото возење, а се ловат и дивите тркачи со мотори и автомобили.

Извор: Centar.mk

 

 

* реклами:

Македонија

Свет