(ВИДЕО) ДА НЕ ТИ СЕ ВЕРУВА, ВО ВМРО ДПМНЕ ИМА НОРМАЛЕН ПИСМЕН ЧОВЕК СО МОЗОК ВО ГЛАВАТА?!?!

Објавено на 21.05.2019 во 23:26:49 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет