(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: Покажавме политичка волја за решавање спорови, ќе докажеме дека умееме да бидеме модел и за успешно и функционално општество еднакво за сите

Објавено на 21.05.2019 во 16:20:30 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет