ЗСФ КОМ ВИ ГО ПРЕСТАВУВА ОБЈЕКТОТ ВО МАЏИР МААЛO!

Објавено на 17.05.2019 во 17:46:52 часот | Македонија

Станбениот објект Маџир Маало - .
.
Повеќе информации : .
☎️+389 2 263 2666
📱+389 78 377 722
📱+389 78 341 161
📱+389 78 433 259
.
.
.
#architecturephotography
#architecture #skopjecity #site #facade #фасада#архитектура #скопје #инстафото #стан #дом#скопје#architecture #greenery #city #building#photography

 

 

* реклами:

Македонија

Свет