ДЕБИЛ НА ДЕНОТ: Новинар на Алфа ТВ посакува Тамара да биде последна на Евровизија!

Објавено на 17.05.2019 во 14:43:56 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет