STOP&GO: TyrePlus е гаранција која овозможува безгрижно возење во рок од 1 година од купување и монтирање на 4 гуми од брендовите #Hankook или #Laufenn

Објавено на 17.05.2019 во 14:20:26 часот | Македонија

Оштетивте гума при удар во тротоар или дупка?

TyrePlus е гаранција која овозможува безгрижно возење во рок од 1 година од купување и монтирање на 4 гуми од брендовите#Hankook или #Laufenn.

Со купени и монтирани 4 гуми од Hankook или Laufenn ја добивате TyrePlus гаранцијата, и доколку во рок од 1 година оштетите 1 гума од купените 4, добивате нова гума како замена за оштетената.

Важи за гуми за патнички возила, СУВ возила, и полутоварни возила (Ц), летни или зимски и од било која димензија, со исклучок на RunFlat гуми.

Нема проценители, посредници и осигурителни компании. Гумата ја даваме веднаш во некој од нашите салони!

 

FIND US
 
Bulevar 8. Septemvri nr.23
Skopje
Call 02 309 7202

 

 

* реклами:

Македонија

Свет