Лајонс клубот Гази Баба, како општествено одговорна организација, донираше 12 апарати за мерење на шеќер

Објавено на 17.05.2019 во 01:35:12 часот | Македонија

Лајонс клубот Гази Баба, како општествено одговорна организација, донираше 12 апарати за мерење на шеќер.

Добрата соработка и меѓусебната доверба, која како општина ја воспоставивме со бизнис секторот и организациите дава добри резултати.

Заедно со Лајонс клубот Гази Баба и претходно организиравме акција во која дониравме храна за социјално ранливи семејства. Општината располага со ограничени можности во својот буџет и токму затоа ваквиот вид на соработка е од голема помош за општината.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет