МИЛА ЦАРОВСКА - ЦАРИЦА: За 75% го намаливме бројот на деца сместени во големите безлични институци!

Објавено на 16.05.2019 во 21:48:42 часот | Македонија

За 75% го намаливме бројот на деца сместени во големите безлични институци

Наша цел за оваа година е да најдеме семејство за секое дете од Домот за доенчиња и мали деца од „Мајчин дом“ Битола.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет