(ВИДЕО) МАКЕДОНЦИТЕ НЕ ЗНААТ ЗА СТРАШНИТЕ ЗЛОДЕЛА НА МИЛОШЕВИЌ: Во 90-тите по негова наредба, Српската ДБК со камион се обиде да го убие лидерот на опозицијата, Вук Драшковиќ!

Објавено на 14.05.2019 во 14:33:38 часот | Балкан

 

 

* реклами:

loading...

Балкан

Македонија