(ВИДЕО) ПРИКАЗНАТА ЗА ЕДИНИЦАТА ЦРВЕНИ БЕРЕТКИ - ЛИЧНАТА ГАРДА НА МИЛОШЕВИЌ КОЈА ДИВЕЕШЕ ЕДНА ДЕКАДА НА ПРОСТОРИТЕ НА ЕКС ЈУГОСЛАВИЈА И НА КРАЈ ГО ИЗВРШИ АТЕНТАТОТ ВРЗ ЗОРАН ЏИНЏИЌ

Објавено на 14.05.2019 во 00:37:16 часот | Балкан

 

 

* реклами:

loading...

Балкан

Македонија