ФОТКА НА ДЕНОТ, КОНЕЧНО МОЖЕ СИТЕ ДА БИДЕМЕ СПОКОЈНИ, НА ВОДНО СЕДИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК СО МОЗОК А НЕ НЕПРЕСМЕТЛИВ РЕТАРД

Објавено на 13.05.2019 во 14:21:03 часот | Македонија

Време е да ги залечиме отворените рани од нашето скорешно минато и реално да го започнеме граѓанското помирување, затоа што немаме резервна татковина која можеме да ја наречеме наш дом.
 
На тој пат сакам да се вложам без остаток, не водејќи сметка за сопствениот политички рејтинг.
 
Сите добронамерни луѓе, политичари и партии што ќе решат да одат по истиот тој пат ќе ја имаат мојата поддршка.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет