ПЕТРЕ ГИ ИЗРАДУВА ЉУБИТЕЛИТЕ НА КУЧИЊА: Наскоро стартуваме со реконструкција на Вардариште кој ќе прерасне во нов центар ЛАЈКА

Објавено на 13.05.2019 во 14:17:10 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет