(ВИДЕО) БОМБА НА ВЛАХОВ МИЦОВ: На една средба го убедував Груевски да ги поапси и потепа сите лидери на тогашната опозиција од СДСМ и Шарена Револуција, не ме послуша, затоа сега е во бегство...

Објавено на 10.05.2019 во 23:55:44 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет