ТВИТ НА ДЕНОТ!

Објавено на 07.05.2019 во 15:37:41 часот | Македонија

Gjorgji Spasov

Иванов

Пред Папата ја злоупотребува својата функција за да ја оцрни својата држава која според него го "изгубила својот меѓународен углед"веројатно од времето на Груевски.

Никој и не можеше да очекува нешто друго од него.Негово лично мото е веројатно оној стих "Остани ѓубре до краја"

 

 

* реклами:

Македонија

Свет