ВЛАТКО ВАСИЉ: Ние сакавме вмро да го вратиме, ама Албанците не дадоа. Посовесни се од нас!

Објавено на 07.05.2019 во 00:05:31 часот | Македонија

Ние сакавме вмро да го вратиме, ама Албанците не дадоа. Посовесни се од нас.

Покоректно ќе беше да излезеа со изјава дека не ги признаваат резултатите од претседателските избори затоа што гласале шиптари.

Роденден, именден, свадба , ПОБЕДА...се честита. Тоа е елементарно домашно воспитание

Главна позитивна работа од завршувањето на изборите е фактот дека Гога нема да биде присутна на телевизија, а тоа не е мала работа.

Сеа Иванов да излезе со изјава дека не го дава мандатот.

И шо сеа? Гога ја нема, Фикус го нема.......досадно у пичку материн

Сруши режим со пенкало, го реши спорот со Бугарија, го реши спорот со Грција, победи на локални, ја внесе земјата во НАТО, ја доближи до ЕУ, конечно имаме претседател и сѐ со 49 пратеници. Сега го учат како се држи метла. После и садови ќе мие.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет