БОРЈАН ЈОВАНОВСКИ: Гога е парадигма за се што значи полтички примитивизам во Македонија!

Објавено на 06.05.2019 во 11:48:22 часот | Македонија

 

Маската на "професор" успешно го сокри грдотот лице на национал шовинизмот. Барем 100.000 гласови се излажаа на маската

Гога е парадигма за се што значи полтички примитивизам во Македонија. Гога е квази интелектуалец произведен во националистичката фабрика на Слободан Милошевиќ во 80 години кога во тогашната СРМ се инсталираа квази интелектуалци врз база на нивото на нивната албанофобија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет