ШОКАНТНО: ШТАБОТ НА СИЉАНОВСКА ГО ПРИЗНА ПОРАЗОТ А УШТЕ Е 14.30 ЧАСОТ?!?!

Објавено на 05.05.2019 во 14:28:50 часот | Македонија

Шефот на штабот, Горан Момировски почна да плаче на фејсбук а уште нема ни три саат попладне?!?!

Ова практично е спремање на членството на ВМРО ДПМНЕ за поразот и спремање на целата престава што ќе се случува вечерва кога Мицко и Сиљановска ќе плачат дека им била украдена победата која постоеше само во нивната глава!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет