(ВИДЕО) ТОШО ПЕТРОВ Е ЦАР: Јас сум против членство на Македонија во ЕУ и НАТО, еве ја на пример 30 години си живеам од донации од Острелија и ич к.. не ми чуе!

Објавено на 04.05.2019 во 04:08:15 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет