(ВИДЕО) ЖРТВИТЕ НА ГРУЕВИЗМОТ, АЦЕ ДИНЕВСКИ И ВАНЕ ЦВЕТАНОВ: Сиљановска е обид Груевизмот да го возврати ударот против СДСМ, Шарените и западот!

Објавено на 02.05.2019 во 23:33:06 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет