(ВИДЕО) СИНДИКАЛЦИТЕ СОГЛАСНИ: МИНИМАЛНАТА ПЛАТА МОРА ДА БИДЕ 13 000 ДЕНАРИ ЗА БАРЕМ ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРЕХРАНАТ РАБОТНИЦИТЕ!!!

Објавено на 01.05.2019 во 13:35:51 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет