БОМБА НА МАКТЕЛ - СИЉАНОВСКА ПОСЕДУВА ПОЛА ДУЌАНИ ВО ТЦ МАВРОВКА: СО ЗАРАБОТЕНИТЕ ПАРИ ОД ФРИ ШОПОТ, ДАВКОВИ КУПИЛЕ ДЕСЕТИНА ДУЌАНИ ВО МАВРОВКА КОИ ГИ ИЗДАВААТ ЗА ДОБРИ ПАРИ ОД КОИ ЖИВЕАТ ЛУКСУЗНО!

Објавено на 01.05.2019 во 13:20:00 часот | Македонија

Мактел дознава дека Давкови со заработените пари од Фри Шопот на Косовска граница, заработиле брдо на пари со кои меѓу другото си купиле и десетина дуќани во ТВ Мавровка кој се градеше токму во 90-тите.

Мактел дознава дека дуќаните ги издаваат и ден денеска од што заработуваат добри пари со кои живеат луксузно.

Претходно Мактел објави неколку стории за семејството Давкови, кои можете да ги прочитате на следниве линкови, овде и овде.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет