БРАНКО РЕШИ ДА ИМ ПОМОГНЕ НА СТЕВО И ЗАЕВ, СЕ ВКЛУЧИ ВО КАМПАЊАТА!!!

Објавено на 30.04.2019 во 10:42:31 часот | Македонија

На фејсбук профилот Бела Чао кој е уредуван од кабинетот на Бранко Црвенковски денеска осамнаa многу интереснi порака со коo тој сака да им помогне на Заев и Стево во вториот круг:

 

 

* реклами:

Македонија

Свет