Вработените во Општина Аеродром се вклучија во големата акција за чистење диви депонии организирана од ЈП „Комунална хигиена“

Објавено на 24.04.2019 во 12:03:40 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет