ВЛАДИМИР МИЛОШЕВ: Овие две недели да ги посетиме нашите гласачи, да ја слушнеме причината за нивното незадоволство

Објавено на 22.04.2019 во 12:54:04 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет