(ВИДЕО) Вистината која се крие 80 години затоа што Америка се срами од своето минато: Во 1940-та во сред Њујорк се одржало голем нацистички митинг со 20 000 учесници!!!

Објавено на 22.04.2019 во 10:57:44 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Свет

Македонија