ПА ДОБРО ОВАА КАКО ДА САКА ДА ИЗГУБИ КАТАСТРОФАЛНО: По втор пат Сиљановска ги спореди Албанците со лица со посебни потреби!

Објавено на 20.04.2019 во 00:11:05 часот | Македонија

По втор пат и тоа на две албански телевизии пред албански гледачи, Сиљановска ги споредува Албанците со лица со посебни потреби?!?!

ПО ВТОР ПАТ, НА АЛСАТ М И ВЕЧЕРВА НА ТВ 21?!?!!?!

ПА ДОБРО ОВАА САКА ЛИ НАМЕРНО ДА ИЗГУБИ КАТАСТРОФАЛНО?!?!?!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет