(ВИДЕО) ЏИМ КЕРИ ДО ВНУКАТА НА МУСОЛИНИ: Таа секогаш може да ја гледа историјата од друга перспектива, на пример фотката на кога нејзиниот дедо виси обесен може да ја сврти наопаку и тогаш тој изгледа како да скока од радост!

Објавено на 08.04.2019 во 13:22:48 часот | Свет

 

 

* реклами:

Свет

Македонија