ПО 25 ГОДИНИ БРАК И 4 ДЕЦА СЕ РАЗВЕДЕ НАЈБОГАТИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ, НЕГОВАТА ПОРАНЕШНА ЖЕНА ДОБИ 36 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ОД НЕГОВОТО БОГАТСТВО ОД 140 МИЛИЈАРДИ!

Објавено на 06.04.2019 во 20:58:40 часот | Свет

Џеф Безос, најбогатиот човек на светот беше фатен како ја изневерува својата сопруга со некоја новинарка и поради тоа жена му побара развод.

Таа дони 25% од неговото богстство проценето на 140 милијарди долари.

Сега таа е во топ 10 најбогати жени на светот. Во брак биле 25 години и имале 4 деца заедно.

Линк до целата сторија, овде.

 

 

* реклами:

Свет

Македонија