(ВИДЕО) ОВА НИ СПИЛБЕРГ НЕ МОЖЕШЕ ДА ГО СМИСЛИ: Во Белград на улица, во еден правец одат протестантите против Вучиќ, во друг правец одат попови на СПЦ

Објавено на 06.04.2019 во 19:36:36 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Балкан

Македонија