(ВИДЕО) ПР СТРАТЕГОТ НА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ: Тешко дека некој ќе го победи Трамп во 2020-та, тој е политичко чудовиште кое живи ќе ги изеде сите демократи, нема демократ кој може да му застане на патот

Објавено на 31.03.2019 во 18:34:15 часот | Свет

 

 

* реклами:

Свет

Македонија