ШОКАНТЕН НАСТАП НА ЛИЛЕ ДОМ НА КАНАЛ 5: Многу ја ценам Сиљановска, очекувам да си го вратиме името, ЕУ не излажа, ни вети датум па сега не уценуваат, па зошто го менувавме името?!?!

Објавено на 29.03.2019 во 19:05:43 часот | Македонија

- ЕУ не излажа, ни рекоа сменете го името и ќе добиете датум, и сега пак не уценуваат?!?!

- Сиљановака е голем ум, голем патриот, страшен интелект, мудра жена која знае што зборува?!?!

- се надевам ќе си го вратиме името Република Македонија за неколку години, и треба да почнеме да работиме на тоа уште сега?!?!

ЛИЛЕ ДОМ ШОУ НА КАНАЛ 5!!! Ццццц боже мили боже... Тешко на Заев со вакви коалициски партнери...

 

 

* реклами:

Македонија

Свет