БОМБА НА ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ: Албански и косовски полициски специјалци влегоа на македонска територија!!!

Објавено на 29.03.2019 во 19:00:16 часот | Македонија

Албански и косовски полициски специјалци влегоа на македонска територија...

За да учестуваат на неколкудневната полициска вежба "Western Balkan's Flash 2019", заедно со нашите полициски специјалци.

Не само вежбата туку и заедничкиот неколкудневен тренинг и дружење овозможуваат подобро запознавање помеѓу нив, луѓе кои во различни држави работат иста, опасна и ризична професија - полициски специјалец.

Честитки за беспрекорно изведената вежба и извонредното ниво на обука на сите учесници.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет