ПЕТАР БОГОЈЕСКИ: Со секоја своја изјава Сиљановска го трга ВМРО ДПМНЕ што подалеку од враќање на власт, таа се однесува како да е кандидат на Јанко Бачев а не на ВМРО ДПМНЕ која е членка на ЕПП и е прозападна партија

Објавено на 29.03.2019 во 18:56:42 часот | Македонија

- Со секоја своја изјава, Сиљановска го турка ВМРО ДПМНЕ што подалеку од враќање на власт. Таа се однесува како да е кандидат на Јанко Бачев а не на ВМРО ДПМНЕ кое членка на ЕПП и прозападна партија. Од неа очекував модерна свежа кампања, но досега сум многу разочаран.

Петар Богојески, Канал 5.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет